DE GROETJES VAN…

… de organisatie!

We zijn een clubje gelijkgezinden met wensen en dromen ten aanzien van paradijselijke plekjes, solide geluidssystemen en knisperend samenzijn. In 2015 hebben we Bukovinafest voor het eerst georganiseerd en dat was zo leuk dat we het in 2016 weer hebben gedaan! We zijn Sandra, Evelien, Carolien, Sam en Annelies en organiseerden het festival op Bukovina Buiten, een paradijselijke camping aan de voet van het Reuzengebergte in Tsjechië.

Sandra

Sandra Kolodzynski knoopt alle lopende zaakjes aan elkaar als chef algemeen. Een echte specialisatie heeft ze niet, want ze kan eigenlijk alles. Je kunt bij haar terecht met al je (levens)vragen. Misschien heeft ze het antwoord!

 

EvelienEvelien Mettivier Meijer is chef bouw & beleving. Als een van de oprichters van de Bosbios en medewerker van TivoliVredenburg is ze aardig geworteld in alles wat met feest & confetti te maken heeft. Met evenveel plezier bouwt ze trouwens het blokkenschema voor het muziekprogramma.

CCarolienarolien de BeGroting (de Groot) is chef centen.

 

SSamam Voorham herken je aan dat jolige tuinbroekje van d’r. Ze is chef communication en public relations.

 

AnneliesAnnelies Goorts doet ook website en tekst en ramt graag op haar toetsenbord. Je kent haar misschien van de Aardbeienmeisjes.